miercuri, 8 februarie 2012

Contactul cu extraterestri

Un astronaut al Apollo 14 sustine ca extraterestrii au contactat omenirea in mai multe randuri, insa guvernele au ascuns acest lucru.

Extraterestrii i-au contactat pe oameni de mai multe ori, insa guvernele au ascuns adevarul timp de peste 60 de ani, sustine cel de-al saselea astronaut care a pasit pe Luna, citat de Daily Mail.
Astronautul de pe Apollo 14, dr. Edgar Mitchell sutine ca a stiut de vizita unor OZN-uri pe Pamant, in timpul anilor in care a lucrat la NASA, insa de fiecare data ele au fost ascunse.
Dr. Mitchell, azi in varsta de 77 de ani a declarat intr-un interviu la radio ca acele surse de la agentia spatiala care au luat contact cu extraterestrii i-a descris ca fiind "fiinte mici, care arata ciudat pentru noi".
El a mai spus ca adevaratii extraterestrii sunt foarte similari cu imaginea traditionala pe care oamenii au creat-o pana acum pentru ei, si anume au o silueta mica, un cap mare, si ochii de asemenea foarte mari.
O comparatie la nivel de tehnologie intre cele doua lumi, este cu siguranta in defavoarea noastra, sustine astronautul. Potrivit acestuia, tehnologia oamenilor "nu este, nici pe departe atat de sofisticata ca a lor", iar "daca ei ar fi fost ostili, noi am fi disparut de mult timp".
Edgar Mitchell, alaturi de comandantul navei Apollo 14, Alan Shepard, detine recordul pentru cea mai lunga plimbare pe Luna, cu o durata de noua ore si 17 minute, in timpul misiunii lor din 1971.
''Se intampla sa fi fost suficient de privilegiat sa aflu ca am fost vizitati pe aceasta planeta si ca fenomenul OZN-urilor este real. A fost foarte bine acoperit de catre toate guvernele, timp de 60 de ani, dar incet-incet aceste informatii au iesit la iveala, iar cativa dintre noi am fost privilegiati sa fim instiintati cu privire la aceste lucruri'', a declarat Edgar Mitchell.
Oficialii NASA au negat imediat comentariile lui Mitchell. intr-un comunicat oficial, purtatorul de cuvant al agentiei spatiale americane a declarat ca ''NASA nu urmareste OZN-uri. NASA nu este implicata intr-o activitate de acoperire a existentei extraterestrilor pe aceasta planeta, sau oriunde in Univers''.
''Domnul Mitchell este un foarte bun american, dar noi nu ii impartasim opiniile pe acest subiect'', au incheiat oficialii NASA.

Un comentariu: